22.57

Sitter i sängen och är matt i hela kroppen.. Ella sover och har gjort sen många timmar tillbaka, Roger somna typ nu tror jag? haha vet inte och orkar inte bry mig heller för han surar (som vanligt) ;)
Idag har jag typ bara städat och tagit hand om en grinig unge.. köpte ju nya kakel dekorationer nere i göteborg igår och dom blev gööör snygga i vårat kök, har även bytt gardiner där inne för typ 7 gången sen i december? meningslöst egentligen..

Ella har varit förstoppad nu två dagar och bara varit ledsen stackarn men så ikväll släppte proppen och jag lovar vilket lass det kom, inte konstigt att hon varit så ledsen min fina tjej. Hon somnade en stund men vaknade snart av att munen gjorde ont, tänderna spökar och det är ju inte bara en som kommer nu heller. Det är änna jobbigt att se sitt barn så ledsen och sen inte kunna veta till 100 vad det är som är fel. Hon bara grät och grät och till slut titta hon upp på Roger och grät och bara sa pappa. Hon säger ju pappa hela tiden nu för tiden och Roger bara förut i köket -"missbruka inte mitt namn" :P Det är pappas tjej upp i dagen!

Dagen igår var också den bra bortsätt ifrån alla förhinder med bussen som gick sönder och det dåliga vädret som varade hela dagen. Fick iaf köpt lite kläder men med tanke på att det var lönehelg så var ju folk som hysteriska inne på 5an så vi valde att åka hem till majsan (Rogers mamma) istället.. Claes hade gjort sin fantastisk goda köttfärsås när vi kom och han vet att jag bara Ä L S K A R den ;)
Hlav 11 igår kväll var vi hemma och då var det ju bara bums i säng. Fick sova till 10 imorse eftersom ella var i våran säng och Roger kunde ta hand om henne då.

JUST DET!!!! Fick en JÄTTE stor fina blombukett utav Roger idag eftersom det är morsdag, blev super glad och han hade planerat detta med sin assistent i flera dagar och jag som vanligt hade inte fatta något hahaa.. Älskar dig rumpan !

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket. Skriver antagligen när det hänt lite saker i vardagen igen annars så kan bloggandet nästan kvitta. ;)


10.16

R.I.P Doris <3

Igår fick min katt ungar förtidigt födda, hon stötte bort dom och ena klöste hon upp hela huvudet på.. Hon fick åka till dingle och sen vidare upp till katthimlen med ett skott. Usch och fy men det var det bästa för alla parter. Nu när vi ej har några djur längre kan ju Bastian (Rogers son) komma hit lite oftare kanske och jag behöver inte oroamig för att vara borta förlänge och ingen kan ta hand om henne. samtidigt som jag hatade min katt så älskade jag henne minst lika mycket, hade ju faktiskt haft henne från att hon var bara 8 veckor och nu när jag fick ett mejl om att hon gått till himlen kunde jag inte hålla mig. Usch :(

Jaja anyway.. Idag ska Roger klippa sig vid 3 och jag ska gå och köpa ett par nya solglasögon eftersom mina försvann på valborg.. Imorgon åker ju vi ner till Göteborg och träffar Rogers familj + ett par gamla vänner. Ska även till den avdelningen roger låg på sahlgrenska och visa upp våran fina Ella, haha sköterskorrna där var lika insatt i min graviditet som vi själva var ;)

Små einsteins på tvn och jag ska ta mig en kopp kaffe nu.. ciao

13.13

Ehm, jag har typ bloggtorka? Vet nästintill inte vad jag ska skriva om längre om man inte ska gå djupare in på "privatlivet" men man behöver ju inte få folk att snacka om en mer än vad man redan vet att dom gör ;)

Iallafall. Ella växer oxh frodas som hon ska, hon är nu 69 cm och väger 7150 gram. Jag är riktigt stol över min fina tös.  Hon sitter själv, äter 2 vanliga måltider om dagen och knappt någon ersättning. För ett tag sedan hade hon exem över hela kroppen verkligen, men det visade sig vara tvätt och skölj medlet som gjorde detta så nu nkör vi på parfymfritt och exemen är borta.

Roger är just nu och tränar medan jag sitter i soffan och gör absolut ingenting, Ella sover. Om en stund ska jag ta och städa upp lite sen blir det att beställa hem lite saker på nätet, behöver lite nya gardiner ect.

21.02



Mmm, vilken pudding ;)

10.33

Godmorgon !! :)
Visst är väl IKEA bra? dom kan verkligen förgylla ens dag med gott humör hahaa.. ett nytt diskställ gjorde köket en smula snyggare, en stekpanna en stektång, och mat tillbehöver till Ella. Super! Även två tavel hylllor in till Ellas rum där vi ska ställa upp hennes böcker i en snygg och prydlig ordning. Våran docka förtjänar ju det bästa och därför ska hon också ha det. ;)

Idag känner jag på mig att det blir en bra dag, ska ner till BVC vif halv 2 eftersom ella då ska få sin 5 mån spruta, tur att hennes fina pappa ska följa med för första gången idag så han kan trösta henne lite också flr hon blir ju sååå ledsen.. Hr även lite projekt i mitt huvud som jag vill göra MEN det ska ju Roger gå med på också. Sen å andra sidan är jag ganska så bra på att övertala honom till det JAG vill ;) hehe..

Nu ska jag ta och byta blöja på min sketunge som kollar på små einsteins och sen klä henne. Frukosten väntar och jag är vrål hungrig.


Fina älskade unge




jordens undergång

Fyf*n vad jag är trött!! Ella sov imellan mig och Roger inatt och hon började skrika klockan 6 imorse. Asså det är inte det att hon är ledsen utan hon har bara upoptäckt sin röst och dom stämmbanden hade jag gärna fått tyst på snarast i mornarna. hahaa jag blir så suur :P

Men ifrån det ena till det andra .... Ni vet, jag har ju hela tiden trott stenhårt på det här med jordens undergång och nu läste jag på expressen att jorden ska gå under på lördag?????? Då är det exakt 7000 år sedan noak seglade iväg med sin ark och en gubbe i usa säger att det kommer bli en jätte stor jordbävning som kommer drabba större delen utav världen. Ioförsig är jag nojjan i kojan själv åt precis allt hehe. Igår satt jag och Roger och pratade om Backa branden som var 1998, min fina älskade korv var ju med i den. Usch så jag har legat och inbildat mig hela natten om att det skulle börja brinna någon stans. hahaa jag vet jag är sååååå töntig när det gäller vissa saker.

Nu ska jag jaga ut Roger ifrån toaletten fär här börjar det änna bli kris ;)


Nu


Makeover

Före :




Efter :





Sen har även tösen en egen klänning hörna :)


13.00

hejsan svejsan ;)

Vilket väder det blev då, nästan så jag fick lite känsla av att gå ner till parken och leka med Ella eftersom hon verkligen älskar att gunga ! :) Får nog göra det sen när Roger kommer hem igen. Han är uppe på kuling och tränar min duktiga.. Ellas rum blev super bra förresten, har glömt att lägga upp bilder men ska göra det om en liten stund, lovar!

Längtar till slutet på månaden då vi ska åka ner till Göteborg och ha en hel dag hos Ellas farmor. Mysigt!! :) Alla butiker, restauranger och ja you name it, de ska bli sååååååå kul! hehe. Nee nu ska jag ta och lägga in bilderna på datorn för att sedan göra lite nytta här hemma.


15.52

Precis hemkommen ifårn mamma. Tog en kopp kaffe och tjötade lite. Mindre kul att sedan gå hem i detta pissväder. suck. Ella min lilla korvunge är 5 månder idag, gud tiden går alldeles för fort!! Hon e så duktig min lilla tjej, flera tänder är påväg upp och nhon sitter inprincip (stavning)? själv nu.. Jag är en stolt mamma! :)

Och för er som undrar och istället ringer till min mamma och frågar och inte direkt till mig istället så ja, jag och Roger ska gifta oss ;) Sitter och planerar för fulla muggar och det är ju inte lite som ska göras, blir mest släkt men även några vänner.. Är helt exalterad över det och kan knappt bärga mig så mycket jag ser fram emot detta. Ella ska få gå med en liten korg med blommor och Bastian ska få följa sin pappa fram. Jaa detta kommer bli helt perfekt!!!

Men nog om detta hahaa.. Igår var de ju då eurovision och jag tyckte helt fel land vann. Vilken skit låt och den tjejen kunde inte sjung. Blev så irriterad att jag istället ställde mig och greja med annat hahaa. Men titt som tätt när ett land gick om sverige i ledningen hörde man roger innifrån sovrummet säga - "nej!" haha han har aldrig någonsin brytt sig om detta program innan? Han e bra rolig emellanåt..

Nu ska jag ta och lägga in min lilla dotter i hennes säng efterosm hon fortfarande sover och sen börja med maten. Är gööööör hundrig!!!


14.59

Fy vad trött jag är idag.. Även om jag har sovit bra inatt så känner jag mig ändå hängig, hmm.. Lilla Ella är riktigt pipg imellanåt eftersom hennes tänder är påväg upp nu och det är inte bara 1 heller, stackars min lilla pluppis. Roger pratar i telefon med en kille han låg på sjukhuset med, kul att han fortfarande har kontakt med en del där ifrån :) Haha det fanns riktigt knasiga människor där nere på sahlgrenska ;)

Från det ena till det andra, nu kom marian på besök så får lägga bloggandet och bröllopsplaneringen på hyllan några timmar :)


11.08

Godmorgon !! :)

Vilket väder det blev igår då? Regn, sol åska och blixt och jaa alla väder som går tror jag hahaaa.. Ringe till min stackars mamma som e livrädd för åska och blixten och hon va helt förstörd som var tvungen att gå till tvättstugan i detta väder, haha fjant! ;)
Nu sitter jag här i soffan och väntar på att roger ska bli föärdig med det han nu gör, är gör hungrig och behöver en stor kopp kaffe just nu känner jag!

Sen har jag en annan sak jag behöver berätta för er... Till vintern är jag inte längre någon Jonasson då blir jag precis som min fina dotter och hennes underbara pappa en Svanberg :D Jag är så lycklig !!!! Kärlek till min fina fästman.


12.20

Vart tog det fina vädret vägen? Visserligen är det varmt ute men ingen sol, behöver ju jobba på min bränna lite hahaa ;) Idag händer bäl ingenting speciellt vad jag vet, eller det skulle komma en kvinna ifrån ett privat assistans bolag idag eftersom vi ska byta då kommunen är dåliga & ger uselt betalt rent ut sagt!! Har iallafall garanterat jobb nu i sommar och det känns super! :)

Ella ligger i sin babysitter och leker med Ingo medans hon tittar på playhouse disney, Roger pratar i telefon med sin mamma och jag sitter här i soffan och lyssnar på musik. Är svin trött men måste verkligen plocka in alla ren tvätt i skåpen då dom ligger i hela vardagsrumnmet verkligen, och dammsuga skulle ju inte heller vara fel... Hahaa silvertejp löser alla våra problem! Våran dammsugar var ju kass men med lite silvertejp så löstes det också ;)




21.44

Precis hemkommen ifrån Viktoria. Skönt att komma lite hemifrån ibland!! Ella & Bella bara låg och myste med varandra dom pluttisarna hihi :)

Idag har det ju varit helt fantastiskt väder verkligen, varit nere på stan hela dagen, fikat och grejer, va även sån föräldragrej på bvc så var på det till halv 5 typ :) Nu sitter jag här i soffan och kollar på en unge i minuten, Ella sover och Roger ligger i sovrummet och kollar på tv, jag ska ju snart se på min bästa bög Jonas på 3an, haha jag ÄLSKAR honom!!!! ;)

Och för er som älskar att spekulera i mitt och Rogers liv, hoppas vi e otroligt intressanta att prata om :D


sommar & sol

Vilken underbar dag, solen skiner & jag har världens finaste familj!! :D

Va nere på Old House och tog en fika med Marian förut, ritkigt mysigt må jag säga. Pratade om allt mellan himmel och jord och behövligt var väl det. Sen upp till mamma där Roger satt och solade haha gullrumpa han e :) Nu är jag äntligen hemma och ska snart sätta igång med tvätten.. suck.

Sen tillägnar vi här hemma alla våra tankar till en vän till oss som gick bort igår.. Vi kommer sakna dig och våra härliga stunder! Vi ses i nangiala Marie! <3


22.13

Ååååh vad kul det är när det trillar in lite kommentarer ibland! :)

Dagen idag har ju bara varit helt fantastisk! En glass med familjen i det fina vädre,t sen bar det av hem till mamma för lite grillning och diverse saker, riktigt mysigt må jag säga! Nu ligger jag här i sängen och kollar på någon film på 4an, tjejig & bra hehe ;)
Just det, tror nyss jag såg en metior flyga förbi????? Min syster ropade att jag skulle kolla utanför balkongen och där flyger det fanimej förbi ett stort eldklot bredvid månen? FATTAR NI... Trodde nästan jag skulle smälla av för en sekund där :S

Oj nej idag blev det kort.. Filmen började igen! :)


ica


16.10

Hallå i stugan.. Eller?

What a day... Ringe mamma och behövde blir körd ner till banken (visst Lysekil är litet & man kan egentligen gå) men när jag kommer ner dit och ska ta ut pengar eftersom jag spärrat mitt bankkort då jag tappa det i söndags, tror ni inte på fan då att någon liten jävel har länsat det på allt jag äger och har!!?? suck...
kommer hem och gråter en skvätt för Roger hahaa men inser snabbt att vi har en keno lapp vi inte lämnat in & klart hade vi vunnit lite pengar på den! WOOOHOOO :D Allt lönar sig i slutändan!

Sitter här i sängen och kollar runt på nätet, medan jag läste en grannes blogg inser jag just att jag hittade en utav tjejerna som var med i TV4s program "4 bröllop", happy face! Kollar ju alltid på det programmet och tycker det är svin coolt att vi har samma bekanta hehe!!

nej nu får jag ta och gå ut och ge min lilla tös en flaska :)


17.48

Bullarna blev fantastiska! hahaa ... ;)

Varför kommer det fina vädret alltid fram när jag e trött och inte orkar gå ut? Har städat typ hela dagen, drog fram soffan för första gången sen vi flytta in för ett haöv år sen och måste nog säga att jag är ganska duktig på att hålla rent omkring oss, det va nästan INGENTING där bakom, kanske några enstaka små dammråttor men det är ju mina andra husdjur eftersom doris har dissat mig, haha! Ella har sovit från och till hela dagen eftersom hon börjat vakna klockan 6 varje morgon, hmm.. Jag ska egentligen inte klaga eftersom det är Roger som alltid vaknar och inte jag MOHAH, älskart ;)

Har iaf fått i oss lite halvfärdig kyckling, pommes och beasås nyss så nu blir det chill mode, för hela slanten!
Nemen ååh nu vakna min piprumpa! Ciao :D


21.04

LÖÖÖÖÖST! <3

Håller iallfall på att baka vaniljbullar nu till mig och min man! Ska även skicka med några upp till Grannen när jag ändå ska lämna hennes dammsugare.. Roger har gjort sönder våran -.-
Ikväll är det hockey på tvn och jag är bara såååååå intresserad verkligen, tack och lov att "Off the map" börjar klockan 22 så det är jag som får bestämma. Vi har även köpt en sladd så vi kan kolla boxer inne i kan ligga sovrummet nu också så kan ligga i sängen och kolla bigbrother tillsammans med Roger.

Nee nu har Ella vaknat så nu får jag ta och ge henne till hennes pappa och sen fortsätta med mina U N D E R B A R A bullar :D :D

10.38

Hej mitt namn är Amelie!! Så började jag min mening till Roger i morse... Vi börjar om nu, alla korten ska upp på bordet och det kommer ta lång tid innan ringarna sätts på igen om dom ens gör det. och tills förtroendet byggs upp ifrån skratch.. Jag älskar Roger över allt annat och han mig så vi väljer att försöka igen, och de också för Ellas skull! Hon ska inte växa upp utan hennes båda föräldrar bredvid sin sida, det bara är såå..

alla männsikor gör vi misstag här i livet STORA som små ... Men alla är väl värda en andra chans, tycker ni inte? Så länge man inte lyssnar så mycket på vad ens omgivning tycker och tänker och lyssnar till sitt hjärta så vet man vad man vill, då vet man om det går igen eller inte. Jag menar, man kan ju inte göra en sak men vilja något annat bara för att en kompis/vän säger det? Nej!

Det kommer ta tid, men det går. ALLT GÅR ATT LÖSA !!



15.06

Vilken jävla varlborg! FYFAN ................
Från att vara "förlovad" till att bara ha status på facebook som "det är komplicerat" känns förjävligt! Hur kunde jag vara så jävla dumm att jag inte fattade vad jag höll på med? Mina nycklar, solglasögon m.m är totalt borta och det är ju jävligt smart utav mig tycker jag.

Carina sov iaf här inatt så idag har vi bara tagit det lugnt, jag har nog grinat konstant sen klockan 7 imorse och det kommer nog att fortsätta tills jag somnar ikväll.. Tog en sväng ner till viking och köpte en kebab med mos men det var inte mycket som gick ner vill jag lova. Så nu sitter jag här i soffan med Ella bredvid mig som sprattlar med sina små ben, haha dom går konstant dom där små fötterna! ser nästan ut som om hon cyklar i luften ibland..

Nu ska jag ta och göra mig en kopp tea sen ta mitt täcke och krypa ner i soffan. Mår piss på alla nivåer idag så skriver imorgon när jag antagligen har en lite bättre dag iallafall.


RSS 2.0