12.49

För det är ingen vanlig dag för et är pappa rogers födelsedag hurra hurra hurra! :D
Jaa som ni nog fatta så fyller Roger 28 år idag vilket innebär god mat god gemenskap och sen en bit tööööörta jag gjorde igår, ganska grym jag vet! ;) Majsan och Cleas är påväg upp do är la här om 1 timma ca.. Efter middagen som består utav lax med toscanakryddmix uppe på, färsk sommarpotatis och hollandesås, tar vi med oss dom ner på strandpromenaden för att avnjuta lite blues och bara mysa. Ella älskar sin farmor så hon kommer la bli göör glad när dom nu kommer..
Igår hände inte allt för mycket, va ute i kanske 1 timma på hela dagen eftersom det var alldeles för varmt och jag är för svensk för det vädret rent ut sagt hahaa.. Borde egentligen ligga på stranden och pressa eftersom min vita kropp bländar den blinde!!
Nee nog tjatat om detta, nu blire att sätta igång med maten så den är färdig när svärföräldrarna kommer ;)
Älskar dig rumpan!

10.58

sitter här i köket med min gladfis... Hon bara möler i sig majskrokar efter en skål med gröt OCH en dessert efteråt.. haha snacka om att den ungen kan äta ;)
Vaknade vid 9.30 idag eftersom Ella ändå bara låg och tjöta i sin säng och roger tog hand om det. Lyfte över henne till oss och vipps drog hon tag i Rogers bröstvårta och vägra släppa... Skratta så jag trodde att jag skulle döö. :D
Nu ska vi äta frukost. skriver mer sen.. :)

14.14

Vilken piss dag...
Vädret suger, det finns inget att se på tv, Roger nördar och Ella sover. Har såååå galet tråkigt och inte nog med det ska jag tvätta 16-21 idag också.. Visst låter mitt liv roligt ;)
Igår hade vi iallafall Bastian här. Var nere på stan och käkade glass sen blev det att handla hem mat eftersom han bestämde att det skulle bli köttfärsås och makaroner. Efter maten Lekte Basse men Ella och hon tyckte de var gööör roligt, skrattade så hon kikna min lilla docka!! Får väl hoppas han kommer snart igen :)
Imorgon har jag tänkt tvinga min mamma köra mig till torp då jag skulle behöva storhandla, kylskåpet börjar änna bli tomt nu hahaa..annars blire luuuugnt :)

00.00

Är jag trött eller är jag trött.. hahaa!!
Ella somnade inte fören vid 22 och nu när jag e svin trött kan jag ju självklart inte somna. Roger ligger och tittar på 2 and a half men och jag tycker det börjar bli sååååå tråkigt. vi ser verkligen på det varje kväll eftersom roger nu tycker om det så galet mycket. Funderar på att städa lite men samtidigt är det kanske för sent för att dra igång dammsugaren nu? Jag har iof ganska så snälla grannar så det borde dom nog tåla ;) hehe.
Imorgon är det fredag och jag ska plocka undan i lite kartonger eftersom jag insåg förut att skåpen är överfulla på saker vi inte vill ha framme och det känns fett onödigt att man inte ska få plats med viktiga saker i skåpen istället för skit. torka golven, tvätta fönster och endel annat...
Just det hahah, 2 polisbilar kom i ilfart upp här å badhusberget idag och efter kom ett kamerateam, det hade hänt någon som vanligt här uppe på tattarberget så dom filma till det där SOS västkust.. Tänkt att Lysekilspolisen kan ha så jävla tråkigt och lite att göra att dom åker och bryter i lägenhetsdörrar här upp med kofot, och självklart passar dom på att få med sig filmteamet för att få lite pondus.. pinsamt men sant.. Nu ska jag kissa :)

Länkbyte

Tycker absolut ni borde kika in på Thildas blogg. Hon är numera en 18 årig mamma till en sockersöt liten flicka.. (nellie). Mycket läsvärd blogg och är ni som mig en så kallad "ung" mamma så borde ni verkligen ta er en titt! Mamma bloggar är det bästa :)

17.12

HAHAHAH nu måste jag skratta bara för det...
Pratade precis med min mamma och min släkt är ju inte riktigt kloka... Nu är dom sams och ihop igen hela högen och för 1 vecka sen var alla hjärntvättade och psukospater???? herregud, det där med att släkten alltid är värst STÄMMER!!!

17.10

Är så arg så jag skulle kunna mörda någon just nu!!
allt jag har att säga PUNKT

11.06

Godmorgon people :)
Snacka om att min dotter är ett litet huligan barn eller!? hahaa.. Hon springer runt här i sin gåstol och river å biter i allt. Vardagsrums bordet är nu dess värre tömt ner på golvet och hon kör över ungefär allt.
Vaknade av att hon låg och tjöta och ropa -"pappa pappa pappa" hela morgonen. suck!! Han stensov så han märkte ju så klart ingenting.
Idag är det Tisdag och storstädning här hemma, är av ganska stort behov av en hushållerska här för annars ser det ut som ett bombnedslag hela tiden, och jag kan ju inte skylla på Roger att det är stökigt heller eftersom jag vet att det alltid är jag som lägger fram men aldrig också plockar bort.
Nu blire lite frukost och sen lite bus med mitt yrväder här hemma <3

Min prinsessa

Min beskrivning


13.22

Sitter i soffan och tittar på chaggington? haha nej men satte Ella framför tvn men hon stensomna efter ca 10 minuter.. Roger är och tränar uppe å sjukhuset och när han komme hem blire att gå ner på bio bara jag och han. Agnetha ska passa Ella så vi får lite ensam tid, kan VERKLIGEN behövas... Harry Potter blir det och jag ser verkligen fram emot den..
Ack så tröt jag var i morse när jag skulle kliva upp, började städa lägenheten halv 1 inatt bara för att jag inte kunde somna och nr jag var färdig vaknade Ella och ville ha mat så det blev att lägga sig väldigt sent igår men vad gör man inte för sin lilla prinsessa? det var ju bara att kliva upp och ge henne frukost. Har nog aldrig mött en unge som älskar smörgås och mjölk så mycket som hon gör. Gröt kan slänga sig i väggen här ska det vara samma som mamma och pappa på morgonen haha..
Just det.. Antagligen har vi en lägenhet på gång i Göteborg, hoppas på en flytt snart!

20.51

Gud så trött jag är och klockan är inte ens 9 än? hahaa..
Idag har iallafall jag och Ella varit på 3 års kalas hos mina kusiner, köpte varsin hink med spade och kratta till dom, tycker ju att det är aldrig något ett barn kan få för mycket av ;)
Smörgåstårta, kakor, kaffe och massa annat gott serverades för oss medan barnen fick maräng tårta..
Nu har Ella äntligen somnat och jag funderar starkt på sängen jag också..

12.20

Jag hatar verkligen sjukhus!!! Igår gick jag och Roger ner till läkarhuset eftersom det var stopp i hans suprapubiskat.. Hade tid halv 1 men kom inte därifrån fören halv 5 då vi fick åka med sjuktransport in till Näl för att sedan ligga där inne i 7 timmar för att få hjälp med något som tog 5 minuter... har nog aldrig varit så uttråkad och arg i hela mitt liv, och så skyller dom på massa trauma? suck. Men var iallafall hemma vid halv 3 inatt och sten somnade direkt! Mamma som var en ängel och passade Ella hela dagen är guld värd för det!!
Nu har vi alla vaknat och ska snart äta frukost. Ella kom precis hem och jag har saknat henne sååååååååå, kan verkligen inte vara utan min lilla groda hon är allt!..

10.43

Morning allesammans!! :)
Sitter här i soffan i min goe morgonrock medan Ella springer runt som en galning i gåstolen, har inte en aning om vart hon är men skulle tippa på att hon sprungit in till sin pappa i sovrummet. busunge! :D
Vad händer idag? Jag vet inte, det är strålande solsken och just det ja, det slog mig precis alldeles nu att jag skulle träffa Marian idag så får nog bli en glass och sen ner och sätta sig i Parken tror jag. Ella behöver komma ut och leka av sig när solen strålar så fint!!
Fyyy vad jag älskar min fina tös!!

13.44

hemma en snabbis ifrån mamma så passar på och gör ett snabb inlägg innan jag springer tillbaka över gårdarna ;)
Solen skiner och det blåser ute vilket är ganska skönt för då blir det inte så där sinnessjukt varmt ute som det brukar bli.. Min granne i trappuppgången bredvid spelar musik så det hörs ända hit ner och jag bor längst ner och han högst upp..
Om en stund drar väl vi kanske ner till Norra hamnen och slappar, älskar att sitta där nere tycker det är såååå mysigt med allt det nya dom byggt.. Men det blir senare, Ella sover jag jag e svin hungrig så får nog slänga i mig en macka på vägen till mamma :)

10.31

Morning :)
Idag e jag trött... Ella vaknade vid halv 2 i natt och skulle absolut inte somna om så fick ta henne till min säng där hon äntligen somnade efter en stund.. Klockan ringde vid 09.00 i morse eftersom Roger skulle vara nere på läkarhuset klockan 10 för provtagning, usch alltid ska det vara något!! :(
Nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe och ser på öööhm haha Musses klubbhus, ne men har bara inte bytt kanal än för Ella somnade just sin förmiddags lur. Om en stund blir det antagligen en promenad med Therese och sen bara slappis hemma. Mamma ska få ta Ella 1 timma sen så jag kan lägga mig och vila, känner verkligen att det skulle behövas.. :)

21.12

och så var man tillbaka i skitekil...
Har haft en riktigt skön vecka hos Gniste måste jag säga. Har verkligen bara tagit det lugnast möjligt och gosat ihjäl mig med min underbara dotter. Kom hem runt 15 idag och drog sedan bort till mamma efter jag inte träffat na på 1 vecka eller nått.. Ella blev överlycklig när hon fick se sin mormor, hon älskar verkligen henne !! :D
Ikväll har en pizza trillat ner i kistan på mig och Ella har nu fått en macka och lite mjölk + en flaska välling, hon är VERKLIGEN ett litet matvrak den där hehe ;)
Mycket funderingar som snurrar i huvudet och många beslut som måste fattas, och imorgon tas dom. hmm.. Tror allt man gör här i livet har en mening..

12.49

Bra eller dålig dag? hahaa inget utav det eftersom jag är helt tom i huvudet...
Ella sover i soffan mitt emot mig och jag lyssnar på musik. Vart tog det fina vädret vägen? Nu är det ju grått ute och det får en stor fet diss utav mig asså..
Om några timmar drar vi till rusta och överby för lite må shopping, gött!!
Ella saknar sin pappa, sover inte alls bra på natten nu och säger bara "pappa" hela tiden, jobbigt men imorgon åker vi ju hem till honom.

17.43

sitter här hemma hos Gniste och myser i sommarvärmen med min fina dotter!! Det känns skönt att komma bort ifrån allt lite faktiskt ...
Ingenting går som det ska nu, jag har blivit ställd inför ett val jag ALDRIG kommer att göra och det finns nget som kan ändra det. Man kan inte försöka ändra saker 100 gånger utan att det blir något bra utav det och det blir ju tyvärr inte bra,, Vi har lika mycket bra stunder som dåliga men när dom väl är dåliga så går allt bara utför ORDENTLIGT...
Nog om dt... nu blire räkor och sen ett dopp i havet ;)

RSS 2.0