13.58

Sitter i soffan och väntar på att mamma ska komma hit. Ella sussar sött bredvid mig och Roger är och tränar. min duktiga <3
Vilket skitväder det är ute då, igår va det super fint och göör gott ute, och nu regn och mulet? hmm det ogillas!! Ska tvätta mellan 16-21 och känner inte för det över huvudtaget men det är ju något som verkligen måste göras hahaa har tvätt i hela lägenheten verkligen!

Jag ocg Roger har det lite svackigt i vårat förhållande just nu, men vi pratar och pratar. Vi ska hålla ihop det bara är så! Igår sa han något jag sent kommer att glömma och efter det - "jag kommer alltid att älska dig" ... Och jag, ja jag kommer ALLTID älska honom! Han är far till mitt barn och min första och största kärlek. Min finaste älskling! Han ska inte tro att han kommer undan mig så lätt höhö! ;)

Om en stund ska vi ner och hämta min syster sen vidare mot LFF, jags ka se om jag hittar nån hylla eller liknande att måla om och sätta över soffan, vårat vardagsrum är ju bara sååååååå tråkigt och saknar helt och hållet färg! Ska ta lite kort på våran lägenhet sen och lägga upp så ni får se hur vi har det! hehe.. Jag älskar ju batt inreda och Roger älskar mitt sätt att inreda! Kan nog påstå att jag är lite utav en prylsamlare och det gillar han dock inte haha!

Nee nu ska jag ta och sätta på en kanna kaffe och sen hoppa in i en dusch, man luktar ju inte hallon idag direkt ! ;)


Hej våren!

Känner just nu att jag bara mår riktigt ursäkta uttryket men jävla bra! Solen skiner, Roger & jag planerar mer bebisar ;) Och Ella växer så det knakar! Älskar verkligen min fina familj och gör allt för dom! <3

Va på familjeförskolan idag och jag gillar bara mer och mer att gå dit, visst det har ju blivit en del "grupperingar" men är super nöjd med att ha Victoria att tjöta med! Mycket mycket trevlig tjej vill jag påstå! Gjorde hand och fot avtryck som nog är färdigt till nästa gång så jag kan måla den och hänga upp den i Ellas rum. Hem en sväng och sen kom Victoria hit för att senare dra vidare på en liten promenad.

Nu ligger Ella och tjötar med sin pappa i sängen, att man kan ha så mycket att berätta. hahaa.. Köttfärslimpa, potatis och gräddsås blir det till middag idag och jag är vrål hungrig!!

MIN FINA TJEJ!


20.47

Godkväll!
Sitter här i soffan och kollar på Ullared med Roger. Ella sover och har gjort sen klockan 8, min duktiga tjej! :)
Har varit världens slappaste dag idag, gick till och med och bytte tvätt tid då jag verkligen inte orkade tvätta idag. Tog en stund med Marian på stan ist, fick köpt ett par jeans leggings och strumpor till Ella och en sjal? till mig själv. Även handlade jag lite mat innan det blev hemgång.
Gjorde kyckling, ris och currysås till min sköna när jag kom hem och sen har jag faktiskt bara suttit i soffan heeeeela kvällen. Snart snart ska vi hoppa till sängs och kolla på "En unge i minuten" jag älskar verkligen det programmet! :)´Man kan verkligen förstå och tänka sig in i deras sitution när man själv varit där. Men som sagt alla förlossningar är olika.

Neej nu kallar oboyen på mig, är sjukt törstig hehe!


28 Mars

Godmorgon!! :)
Fyf*n vad trött jag är idag... Dopet igår + fikan sög verkligen musten ur mig och sen så kunde jag inte sova på det igår kväll. hmm!

Ella fick MASSA fina saker och mycket pengar som vi lagt i en spargris till henne.Hon fick även två likadana halsband men jag kna ju ha ett och hon ett så blire som mamma,dotter halsband hihi :D
Har göör mycket tårta i kylskåpet och vete sjutton vart jag ska göra av det? Kanske ska ta och portionera ut lite till mina familj haha då lär de ju bli uppätet iaf ;)

Nu sitter jag i soffan medans Ella kollar på Nalle puh. Roger vet jag inte vad han gör men det är iaf snart frukost och jag måste verkligen hoppa in i en dusch. Ser ut som sju svåra år idag. Hahaa...

Ner en sväng på stan sen också, måste betala in pengar til hyran och sen lämna tillbaka nyckeln till församlingshemmet. Skriver mer sen :)


26 Mars

Jag är helt slut!
Har verkligen haft fullt upp hela dagen idag eftersom vis ka ha dop imorgon. Va nere och hämtade tårtorna förut och sen lämna dom till församlingshemmet, har även varit och fotograferat min vackra prinsessa på TTFOTO sjukt billigt & sjunkt bra, såp känner ni för att ta kort på era små eller er själva så kan jag verkligen rekomendera honom! Fick massa söta kort på våran lilla som vi nu ska förstora upp och pynta hela lägenheten med!! Hahaa nejdå men ska ge några till Ellas farmor och mormor tänkte vi :)

Nu på eftermiddagen har jag det varit i full gång hela tiden. Eller jag tog mig 1h vila förut men sen så blev det städ städ och åter städ. Pappa var även här med sin rakapparat eftersom mamma ska komma och raka Roger innan vi ska upp till kyrkan imorgon. Grr ´min stiliga karl ska ha skjorta och grejer imorgon ;)

Nu ligger vi i sängen och kollar tv, funderar på att hoppa in i duschen redan ikväll då jag inte kommer hinna det imorgon bitti, för då ska Ella duschas och ja you name it. Är helt exalterad eftersom mina morbror och moster långt här ifrån kommer och jag har inte träffat dom på säkert 7 år! :D


19.14

Vilken dag! :D
Började med en tripp ner till församlingshemmet för att hämta nyckel då vi ska ha dop"festen" där efter kyrkan, sen vidare för att träffa Emma. en kaffe på Kungsgatan sen köpte jag även en skorta till Roger inför söndag. Har även storhanldat idag så nu är kylskåpet fullt igen!

Imorgon har jag verkligen MASSA att göra. Ska hämta tårtorna och sen lämna dom + allt annat till församlingshemmet. Ska få Ella fotograferad vid 13 och sen måste jag städa & jaa you name it... Kommer vara helt slut efter söndagens pravader.

Nu ska jag ta hand om min söta lilla dotter! <3


15.48

Ella ligger inne med sin pappa i sängen medan jag snart ska börja med maten. Fiskbullar, potatis och kokta morötter :) GÖTT!!
Idag har vi inte gjort allt för mycket. Soc va här förut en snabbis eftersom vi nu fått en nya sekriterare, hon såg ut som en riktig paragrafnörd hahaa.. Mormor var här en stund i morse också vilket var väldigt roligt! Hon har inte varit här sen vi flyttade in i December, hon kommer ikväll igen fast med mamma på besök också ;)

Hahaa vilken underbar pappa Ella har, han ligger där inne och sjunger lille katt och bäbä vita lamm för henne ;) KÄRLEK!! Får nog gå in och mysa ner mig bredvid dom en stund innan mat dax tror jag hehe.


00.04

Roger snarkar, Ella snarkar men Amelie snarkar inte? Nedrans sömntutor hahaa..
Idag har inte hänt mycket alls, har bara varit hemma och slappat. Orkar nästan inte ens gå utanför dörren nu för tiden, förstår inte!! Stina va här en sväng förut och lämnade lite små saker. Så nu är det nya gardiner i Ellas rum samt nya grejer i köket. Jag bara älskar att göra om hela tiden, tror jag bytt gardiner 5 gånger sen vi flytta in här i december :p

Just det, såg på "kvinnors hemliga liv" förut och det programet gav mig verkligen motivation att börja träna igen. Måste verkligen bli av med allt överflödigt efter graviditeten. suck. Visst tycker jag tjejer/kvinnor ska ha lite kurvor men det behöver ju inte gå till överdrift! Gillar heller inte pinn smala tjejer då jag anser att man blir mer lik en planka än en människa? Svårt det dära faktiskt. Vad är rätt och vad är fel. Vad är tjockt och vad är smalt? Ehh ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte eftersom Roger gillar mig för den jag är. Om det så vore att jag vägde 100 kg ;)

Nu Ligger jag i sängen och tittar på the big bang theori, visst det suger men det går inte så mycket annat på tv denna tiden på dygnet + att jag nyss kom ut ur duschen. När jag stod där i min vildaste fantasi insåg jag snabbt att mina Bruno Banani lotion nästan var slut, även victoria secret krämen så nu är det kris. Vad ska jag ta mig till utan mina underbara lotions efter duschtime? Måste åka till torp snarast!!

Eeh nu tar jag och kosar ner mig under täcket och hoppas på att de ska börja något bättre på tv, för jag är inte ett dugg trött än :)




22 Mars

Godkväll! ;)
Tror seriöst det håller på att bli storm här i lilla Lysekil. Det flyger runt så mycket papper på min altan va. Tack och lov att jag inte ska utanför dörren en meter idag.

Prästen har även varit här idag, dopsamtal inför söndag. Pratade om allt mellan himmel och jord. han var riktigt trevlig så det ska bli ett nöje att få ha han.

Precis ätit lite mat, fick ta och göra korvstroganoff med ris. Roger bara älskar mina kunskaper i köket. hahaa.. ;) Nu är emma här på besök och leker med Ella. Inte för att hon bryr sig speciellt mycket dock eftersom handen konstant är i munnen och den andra framför ögonen då hon tycker det är är otroligt vacker! :)

Nu Blir det bigbrother reprisen från igår. tjing!


21 Mars

Godmorgon! :)
Dopet börjar närma sig med storm och jag är helt till mig, detta ska ju bara bli så roligt! Roger där emot e bajs nervös och ibland tänker han gå och ibland inte haha han e rolig. Har varit och beställa 2 st tårtor och ska denna vecka sätta igång med bullbak. Vaniljbullar & mjölk, MUMS!

Ella sitter i babysittern och tittar på discney chanel, hon tror uppenbarligen att dom svarar henne när dom pratar för hon snackar som bara den nere på golvet haha, mammas glada tjej! :D Själv sitter jag i soffan och slappar medans roger gör sig klar, han är alltid sist vilket resulterar i att jag blir hungrig som en varg över att behöva vänta på fruktosten för att jag måste vänta på honom. jätte jobbigt.

Idag är det Måndag och Roger har sin andra assistent här på prov, vi har ju Ingo och är göör nöjda med honom så vi får se om vi vill ha en till. Det känns liksom inte som om att man vill ha någon springandes här 24/7. Vart är privatlivet liksom? Men vi får se hur det blir, man måste ju göra det som är bäst för Roger om inte annat..
Just det... Vi söker lägenheter i Göteborg, så får vi en drar vi ifrån skitekil för gott!

Älskar min fina familj! :)








Fredag kväll

Ligger äntligen i sängen och ska faktiskt snart sova, även om det är fredag. Är så himla trött efter ikväll.
Ella har 38,3 i feber efter sprutorna idag så har gett henne en alvedonsupp i rumpan, usch det är änna jobbigt när hon skriker och jag inte kan göra så mycket mer än att bära runt på henne och trösta henne så gott det går. Men nu sover hon äntligen efter många om och men.

Roger sover redan tror jag haha? det ser iallafall ut så när jag kollar till höger. Man vet aldrig han e lite lurig med det där höhö ;) Men vilken myskväll vi har haft.. Pizza till "middag" och vitlöksbaguetter med tsatziki på kvällen. MUMS ...
Mamma kom förbi en stund eftersom hon ändå var påväg ner till stan. Hon är ju barnledig och skulle därför ner med några vänner på old house. VARFÖR ÄR JAG INTE 18????? Det är fan 8 månader kvar tills jag är 18, fattar ni. Känns hemskt att inte ens kunna köpa min egen snus och jag är ändå mamma? haha vissa saker är verkligen komiska måste jag säga.




18 Mars

Hemma efter ett besök på bvc.
Ella fick sina 3 månaders sprutor idag och dom var verkligen inte uppskattade, men jag föstår henne. hade nog inte heller velat få en spruta i varsitt ben. Tog ett mått och väg på henne och nu är hon 62,5cm och väger 5900g. Min stora fina tjej! :) Som hon växer, 9,5 cm på 3 månader det gillar vi mycket!

Nu ligger Roger och lilltösen och äter medans jag sitter här och skriver, eller ja Ella äter iallafall hahaa.. Ska snart dra oss upp till vårdcentralen för att träffa distriktsköterskan, sen blir det ner till affären för att handla lite käk eftersom allt verkligen börjar tryta här hemma. Jag hatar slutet på månaden när allt börjar ta slut inklusive pengarna. Men thats life.

Just det... Nu är det snart dags för dop och Ella ska ha samma dopklänning som jag hade när jag döptes. Ska köpa ett nytt snöre till den bara eftersom jag vill att hon ska ha korall rosa istället för ljusrosa. Gillar att sticka ut lite höhö! ;)


17 Mars

En ny blogg igen? haha jaa jag vet men kan inte riktigt bestämma mig. Gillar nya saker och är väldigt impulsiv. Sen å andra sidan kanske jag byter snart igen? haha vem vet...

Ligger iallafall i sängen nu och har gjort sedan 9 tiden tror jag. Ella somnade runt halv 10 och sover fortfarande, antar att hon kommer vakna snart och vara hungrig då hon inte ätit sen klockan 6. Annars brukar jag ge henne mat precis innan hon somnar för då sover hon hela natten sen men hon somnade bara ifrån oss idag så kände att jag inte riktigt ville väcka henne. Roger ligger här bredvid och sappar mellan kanalerna. det finns verkligen inget att se på här inne i sovrummet. Vi har ju box men i vardagsrummet så klart. suck.

Imorgon bär det av ner till Bvc, Ella ska få sin 3 månaders spruta och sen blir det vägning och mätning som vanligt. Sist jag var på bvc var hon 60 cm och vägde 5540 så vi får se vad det ligger på nu, är ju ett tag sen jag var där nere nu. Sen blir det vidare ut emot brastad då jag ska träffa Victoria & hennes lilla docka, tror även hennes son skulle komma hem imorgon och honom har jag ej träffat än :)

Nee nu får det bli en snabbvisit på toaletten för tandborstning och dylikt inna jag dyker ner under täcket för natten. Skriver mer imorgon och det kommer nog möjligtvis lite bilder också! :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0