13.02

Funderar på en ny blogg, ska kolla vidare! Hör av mig om nya sidan later! ;)

12.59

Tjeeeeeeeeeena! :D
Är på galet bra humör idag vilket resulterar i att vi ska äntligen få upp tapeten i sovrummet och sen köpa lite kuddar + massa fina ljus lyktor till sovrummet. Kommer bli helt galet snyggt!
Roger sitter och cyklar medan ella springer i sin gåstol. Snart blir det stan.
Köpte även en gåvagn till ella igår :)

16.50

och så var renoveringen igång igen hahaa.. Håller på att måla om i sovrummet och i morgon kommer fondtapeten vi beställt, kommer bli såååå snyggt! ;) Tar dock hundra år att måla klart då jag har en liten tös som ska ha uppmärksamhet hela tiden man inte tittar på henne och som ska upp och klättra på allt. underbart :D
Nu sitter Ella och leker med sin pappa & angnetha lagar mat, service va? ;) Ugnstekt falukorv med potatismos!  fyfäääään va gött... Grodan gnyr, ska göra välling. Ciao
Erkänn snygg tapet!

13.55

Godmiddag folket! :)
Sitter i soffan och slappar medan Ella springer runt i gåstolen och puttar tvättkorgen framför dig, hahaa.. Roger är nere på affären eller om han gick till coop extra vet jag inte men snart väntar jag inte mycket längre på honom. Ska bort till mamma tänkte jag och slappa i hennes soffa så hon får passa Ella lite, är galet trött och känner att jag skulle kunna sova bort hela denna veckan som kommer.
Imorgon börjar skolan, kul för dom som går där vill säga. Funderar starkt på att skaffa ett plak för oss som aldrig lyckades ta studenten och skaffa barn istället? hahaa.. ;)
Men en annan har ju unge, lägenhet och jobb nu så varför gå i skolan när livet rullar på soppas bra som det gör ändå ;)

15.28

vilken piss dag jag har idag!! Är riktigt piss off på allt verkligen.
Men iallafall... Torp bar det av till igår & självklart var min lilla fis unge med :) Fick handlat mat så både skåp, kyl och frys blev fullt. hahaa både jag och roger äter som hästar så mycket mat behövs i detta hem ;) Fick även köpt massa nya kläder till ella och sen lite till mig & roger. Fattar inte att hon redan har 74-80 i stl på kläder det är helt sjukt, min lilla bebis som inte är så jätte liten längre :P
Hemma vid halv 5 ca och slocknade ungefär 2 timmar i sängen vilket var riktigt skönt, hatar verkligen att shoppa när det är massa folk, man blir så utmattad och sen en unge som e högt och lågt på det haha!! Tacos på kvällen och mamma å ebba gick hem vid ca 24.00.
Nu ska jag laga lite krubb och sen får det bli en timmes vila.

börjar ata sig.

VARDAGSRUM INNAN :
EFTER :





Ellas rum :



EFTER :





Nu är det bara sovrummet och hallen kvar sen har jag lägenheten precis så som jag vill att den ska se ut! Det tar tid men allt går ;)

10.22

8 månaders kontroll på bvc idag. Kan knappt fatta att min fina tjej redan blivit så stor. Minns förlossningen och tiden på bb som om den vore igår. Mys, får nog bli en till bebbe inom kort! ;)
Ella är så himla duktig, hon sitter själv, hon kryoer, hon reser sig upp och går litelite emot sakerna och hon kan säga " Pappa, titta där och ida ".. Är så stolt att vara mamma till en så otrolig liten prinsessa!
Mamma och pappa älskar dig Grodan! :)

14.16

elin om 16.52:
jag vill bara säga att du är så sjukt stark!


Fick denna kommentaren igår.. Blir glad när ni kommenterar men vill gärna skriva några rader till vem du nu är haha! ;)

I mitt fall om man kan säga så handlar det inte om att vara stark, jag hör ofta att jag är stark och att det inte är många som hade klarat det jag gör eller är men egentligen handlar allt bara om kärlek. Finns det kärlek finns det ork. Bara för att ens pojk/flickvän råkar ut för en olycka behöver inte det betyda att allt förändras! Jag kan säga att i mitt fall så har Rogers olycka faktiskt gjort hela hans liv till det bättre!! Han levde mycket mycket struligt innan och hade inte några "måsten" i sitt liv.. Att jag har varit med och stöttat honom hela tiden har gjort honom mycket till den människa han är idag och den människa jag är idag. Det handlar mycket om mognad faktiskt. Faran lurar bakom hörnet, dt kan hända vem som helst! Men till er alla, kom ihåg en sak! Finns det kärlek finns det kraft och ork att fortsätta! :)

16.52

Har städat hela dagen verkligen. hahaa känner att jag städar hela tiden men lika bra att dammsuga och skura golven varje dag med tanke på att roger drar in en del skräp med sina däck och ella kryper ju runt och stoppar allt verkligen allt hon hittar i munnen..
Nu ligger Roger och vilar, Ella är hos sin mormor och jag slappar i soffan. Ska ge mig på och tvätta fönstren också tänkte jag. Känner mig verkligen som en hemmafru men vad gör det.. Åååh just det.. Ella var så himla söt förut, ni vet jag har en syster som heter Ida och Ella verkligen älskar henne så idag när hon sprang runt i sin gåstol ställde hon sig vid bordet tog tag i kanten och ropade, iiiaaaa iiiiaaaa och två sekunder efter kom Ida hem till oss, fick en helt galet överlycklig unge som inte kunde slita sig i från varken sin mormor efter moster. Så mamma tog med henne hem en sväng :)
Nee nog tjatat, käket bode jag nog börja med snart ;)

12.59

Godmorgon sötrövar! :D
Är faktiskt på riktigt bra humör idag. Har sovit bra inatt och Ella vaknade inte fören vid halv 9 så jag är en lycklig mammi idag :) Skruttan sover igen och Roger sitter å äter frukost, haha kul att vi tjafsar om vem som ska ha sista kaffeskvätten istället för att sätta på en ny kanna. ;)
Börjar jobba 14-19 idag så planen att gå til parken med jossan sket sig men vi får se om vi inte kan ses när jag slutat istället :) Nu ska jag ta och göra mig iordning lite och sen bre ut mig i soffan som den latmask jag är. :)
Min farliga unge som ska klättra över kanten i soffan hela tiden.

7.48

Uppe med tuppen idag! Ella sover fortfarande och så också Roger. Mina snarkande älsklingar :)
Har iallafall lämnat av min bröder på fritids nu så ska inte hämta dom för en runt 3 idag eftersom vi tänkte grilla korv och spela minigolf ikväll.. Kommer bli såååååå mysigt ;)
Och eftersom jag nu redan är uppe och inte det minsta trött ska jag ta mig en kopp kaffe och slå på nyhetsmorgon :)

18.34

Sitter här i soffan och väntar lite smått på att Ella snart ska vakna, hon har fan sovit  2 timmar snart, hon brukar inte sova så länge på eftermiddan utan på morgonen så detta var något nytt. Men låter min lilla prinsessa få vakna själv för hon blir så grinig om man väcker henne. Hon är påtok för lik sin snygga mamma på alla sätt ! ;)
Ikväll kommer Oliver och Elliot hit och stannar till på söndag. Pappa ska åka iväg med farmor till Norge eftersom hennes bror fyller 60 och det blir stor fest. Det klirrar gött i plånboken att ha dom här över helgen så att säga hehe ;) Stranden igår, stan idag.. Känner att Lysekil kan ta sig i röven och att jag vill flytta här ifrån illa kvickt, dock är det ju inte lika lätt gjort som det sagt...
Nu ska jag ta och plocka upp lite i hemmet innan huligan ungarna kommer :)

11.59

Trodde mycket högre om dig men tydligen inte. Det visade sig att du var precis som alla andra, en jävla fegis rent ut sagt! Det finns inget "vänner" mellan oss längre...
Ella springer runt här i sin gåstol medan roger duschar och jag sitter här och dricker kaffe. MTV är på och Ella diggar för fulla muggar, min sötnos! :)
Snart drar vi bort till pinnevik och njuter vid havet en stund ! :D

17.16

hahaa hur svårt ska det vara att fylla i en lapp till facket egentligen? Har ju skaffat mig ett jobb nu då jag ses som timanställd och då skulle jag skiva in mig i facket för att sedan kunna få a-kassa sen dagen jag blir arbetslös vilket jag dock inte hoppas att jag blir då men haha! ;)
Skönt när man vet att det kan klirra i plånboken lite extra, jag menar man blir ju inte direkt fet på föräldrapenningen om man inte haft jobb innan.. 180 kr om dagen är ju rena skämtet!! Har iallafall fått Rogers dagar så jag vet med all säkerhet att jag kan vara hemma med min lilla tös när jag vill och att bara veta det om 2 år tex är hel underbart!!
Nog tjatat om det... Idag skiner solen och Ella har badat i sin nya kitty pool på terassen, hon tyckte det var mycket roligt då det var vatten över allt efter att hon var klar hahaa.. ska lägga in bilderna på datorn senare tänkte jag... :)
Nu kommer gubben upp ur sängen efter en stunds vila så får nog ta och göra lite käk skulle jag tro hehe.. Skriver antagligen mer senare om jag har något att skriva om vill säga höhö!! ;) ;)

RSS 2.0