16.13

Asså detta vädret gör mig bara på så galet bra humööööör! :D

Har glidit runt på stan med victoria och våra prinsessor hela dagen, fick köpt armband med mitt Rogers och Ellas namn på <3 Sen köpte även roger ett par vit rosa adidas skor till Ella :) Har även hittat en skit söt puma dress som hon ska få men det tar vi när hösten börjar närma sig istället :)

Roger är nere på läkarhuset nu eftersom det verkar vara en propp påväg i hans ben och det hoppas jag verkligen inte :s Han skulle till NÄL imorgon iallafall för att få en lite bättre susning om vad det är som håller på att hända nu iallafall, blir väl fragmin sprutor för hans del igen.. fragmin är blodförtunnande för er som inte vet ;)

nu ska jag ta och göra iordning min lilla docka och sen blir det middag hos familjen Svanberg/jonasson :)

23.35

Och så var midsommarhelgen över för detta året med...

Helgen har varit super och jag kunde absolut inte ha haft det bättre. I lördags (igår) Hade vi Bastian över dagen. Var nere på rosvik och käkade och sen ut på stan och kolla in alla raggarbilar. På torget hade dom stånd som man kunde spela i och jag kasta bollar och Bastian valde en fisk då jag fick första priset. Sen kasta han pil och vann en hammare själv, jätte duktig var han :)

Under kvällen drog ci ner på stan igen med mamma & Ebba, gick runt i södra hamnen och jag fick köpt en buddah i marmor som nu pryder mitt varfagsrum ibland alla andra buddah vi har där inne haha :) Man kan verkligen hitta roliga grejer där nere må jag säga, hade tänkt att köpa en skylt till pappa som det stod "väs att du är 16" på haha sååå himla roligt, smala sussie vettu ;) Meeeeeen han hade åkt hem när jag ringde honom så skippade det..

Så nu sitter jag bara här i sängen och är helt slut. har varit hos mamma sen 3 idag och badat å grejer med Ella. Roger gick hem vid 9 eftersom han var trött..
Full dag imorgon också, betala räkningar, betala vigselringar, bvc och möte. gaah blir trött av att bara tänka på det. suck!! hahaa :P


23.42

Vilken fantastisk midsommjar vi har haft här...tjocka släkten var här och Ellas farmor och farfar kom upp ifrån göteborg. Sill potatis räkor och ja allt fanns att bjuda på och vi alla åt som grisar haha men gött va det kan jag lova. Jorgubbar grädde och dajmtårta fanns till efterrätt. Riktigt trevligt att alla var samlade idag och att Majsan och mamma kommer så himla bra överens... kan va för att dom tjötar lika duktigt båda två ;)

Majsan och Cleas åkte hem runt 6 medans mamma och Ebba stannade till 22. Kollade på världens grymmaste film och sen en dusch för min del. Nu ligger jag här i sängen med man & barn och ska snart dra på en film som står på tankning. Ska även göra en flaska och trycka in i munnen på min fina så sover hon gött resten utav natten sen :)

Just det, Ellas andra tand har kommit upp nu så här poppar dom upp som på räls :)

23.04

hahaa jag e grym!! Fläskfia <3

Varför kan du bara inte säga saker rätt till mig istället? fattar du inte att jag bara skrattar åt dig. Och sen straffa Roger? vad tror du egentligen, han är min blivande MAN... pfft.

Jaja ligger iallafall här i sängen med min vackra fästis och kollar på "kärlek på menyn" ganska bra film faktiskt. Ella sover och har gjort en stund, nu förstår vi varför hon inte sov i gårnatt utan bara skrek... Det har ju ÄNTLIGEN dykt upp en liten tand i munen på henne, som dom håller på att bråka med henne och drägglet bara rinner och rinner. mammas prinsessa :D

För övrigt mår vi la bra här, jag har dock åkt på världens jävla förkylning nu ifrån Ella, hostar snorar och ja you name it. Skit störande men jag överlever hahaa.. På tal om förkylningar, min morbror var här i fredags en sväng eftersom han skulle hämta en nyckel, vi pratad eom att föda barn och att killar ska vara glada att dom slipper och då kläcker det puckot ur sig - " Men då ska du veta hur är att vara förkyld som kille" + nått i stil med att det känns som om att bollarna ska komma upp ur halsen när dom hostar! HAHAHH jag trodde jag skulle döö av skratt..

Nu ska jag kolla på en film till sen blir de godnatt för oss här. Ciao

11.54

Morning :)

Sitter här i soffan och gör minsta möjliga just nu. Om 5 minuter börjar våran tvätt tid och för första gången sen vi flytta hit ska Roger faktiskt tvätta. hahaa, gött att slippa faktiskt.

Ella min lilla bebis har blivit jätte förkyld med feber så idag gäller det att stanna hemma. Hon har inte varit så jätte sjuk innan men nu känner jag absolut inte för att ta ut henne måste jag nog säga.

Igår va vi ute till kvart i 9 på kvällen tror jag. va nere i norrahamnen och min galna lillasyster badade. haha hon e så sjuuuk!! ;) Men hade riktigt mysigt så det ska vi börja göra varje kväll, alltså ta en promenad inte bada hahaa ;)


21.27

Hallå allesammans!! :)

Sitter här i soffan och är helt slut.. Roger har haft ett par vänner här idag så är helt slut i skallen. inte ofta vi har så "många" vänner här samtidigt. hahaa.. Men alltid lika trevligt när dom kommer, jag anser faktiskt att även om han sitter i rullstol ska dom kunna komma!

Har även budat på en JÄTTEFIN brudklänning idag och som det ser ut nu så verkar jag inte behöva betala mer än 200 kr.. Auktionen är snart slut så hoppas verkligen att den blir min!

Ella sover och Roger har nu också lagt sig så nu ska jag göra lite kvällsmat och sen krypa ner i sängen. har huvudvärk och känner mig helt yr..

10.32

Godmorgon världen, vilken underbar dag! haha noot..
Sitter här i soffan och kollar på playhouse disney med Ella, hon bara älskar det.. Igår var ju jag och Roger nere på folketshus eftersom hans kompis Per fyllde 30. Tyckte det var ganska trevligt faktiskt men för Roger var det super bra! Tycker det är så kul att dom ringer och bjuder in oss till saker så han kan komma ut ifrån denna lägenhet någon gång! Mamma va här och passade Ella eftersom vi var hemma vid 11 igen :)

Har även målat om vårat vardagsrum nu och är verkligen super nöjd..det var ju pissgula tapeter innan men nu är det vitt med en grå vägg och det blev superduper fint! :D

Nee nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sen ta en morgoncigg.


23.27

Ligger i sängen och är helt utmattad...
Har varit på studentfirande hos min fina Carina idag, tänk att hon tagit studenten och aldrig mer behöver gå i skolan, gött för henne! :) Drog sen till pappa för att hämte en klänning jag kunde ha innan min graviditet men den fick jag inte ens upp över röven så det gjorde ju hela min kväll pissdålig och jag började bråka med Roger... Den surises ligger nu här och snarkar som ja jag vet inte vad, jag kommer iallafall ALDRIG kunna sova så länge det låter så här. Men vi är inte ovänner längre ;)

han fick även ringt ett samtal idag som lättade en stor sten ifrån min mage. Var det verkligen så svårt att bara lyfta luren och ringa? Det var bådas fel, sa ju det!!?? Jaja skit samma, vi har iallafall löst det nu :D

Imorgon tar Marian studenten så ska va på gullmarsskolan klockan 12 och jag ser så fram emot det!! Jag kan knappt fatta att mina bästa vänner tar studenten nu, haha jag och Carina som varit vänner sen blöjans tid liksom. Haha en annan lär ju aldrig få ta studenten, får leva på mitt existens minimum om jag nu inte bestämmer mig för att jobba i hemstjänsten då...

Egentligen har jag ingenting vettigtatt skriva här, det blir ju bara massa skit som vanligt hahaaa! ;) Nu tar jag och kryper ner under täcket eller nått för detta går ju inte..

12.53

Snacka om att jag är seg eller.. Klockan ringe 8 eftersom jag hade lovat mamma att gå på Ebbas skolavslutning då hon skulle hinna med att vara på Idas också.. Alla småttingar var så söta och jag bara längtar tills Ella står där på trappan och sjunger för mig. Roger var hemma och sov eftersom hans assistent inte börjar fören klockan 10.
Eftersom mamma var på idas skola så tog jag med mig Ebba hem och hon la sig i soffan med ett duntäcke och hon å Ella myste.

Nu sitter jag här i soffan och håller på med våran bröllopsplanering. På Ellas 1 årsdag blir det och jag längtar STORT!! Roger har köpt mig världens finaste ring och jag kunde absolut inte vara mer nöjd. Ojdå, Ella har rullat långt utanför filten så får springa nu. Tjing :)


23.21

Vilken mysig kväll jag haft!! Min lillasyster ida har varit här ikväll vjrode lösnaglar och sedan målade dom, hon har ju skolavslutning imorgon så självklart ställde jag upp och fixade och donade åt henne. Roger somnade typ 10 tror jag och Ella lika så. hon har börjat vilja vara uppe helt galet länge om kvällarna.. suck..

Nu ska jag också ta och lägga mig för ska upp klockan 8 imorgon. oooooooooomg ;)

20.47

Min dotter är grinig då hon absolut INTE ska sova ikväll.
Nu tar iallafall jag plats i söngen och kollar på DH :)


15.03



MMMMM!!! Hur snygg är inte simon!? Blev helt galet glad när han vann, ringde och ringde.. Lätt att han var den värdigaste vinnaren! Martin var bara toffel efter Sara och Peter en riktigt surgubbe ;) Roger gillade honom BARA för att han var göteborgare hahaa....

Städat och diskat, även skrivit en vit text på väggen i vårat sovrum som Roger tyckte blev jätte fint :) Om 1 tmma är det tvättstugan som gäller, har tvätt tid till klockan 9 ikväll och den ska utnyttjas väl då jag har helt sinnes med tvätt..
ella ligger här i sängen och snurrar runt, livsfarliga unge. haha hon e så rolig för hon ska snurra runt flera varv på golvet så när man kommer tillbaka om man gått ifrån 2 sekunder så ligger hon inte alls på samma ställe som innan.

Skitväder idag men vad gör väl det när det har varit så varma dagar det senaste? Ella klarar inte alls av detta då hon är ett vinter barn och bara skirker så fort hon blir för varm så här hemma ligger on bara i sin blöja :P

Har verkligen massa att göra denna veckan!! Både Marian och Carina tar studenten + att det är massa skolavslutningar. Vet fortfarande inte om vi ska på Bastians eller om jag ska på Ebbas? Lovade ju Ebba att jag och Ella skulle komma på hennes så Roger får nog åka ut själv till Brastad men det ska nog inte göra något.

Ne nu får jag nog at och göra lite nytta igen. Ser ut som F A N i vardagsrummet... SUCk

14.59

Jag e kass på att blogga, i know!! Men just nu händer det inte så mycket i vårat liv. Min moster med Barn har varit här nere i Lysekil hela veckan så har la mest umgåts med dom..

Ella ligger här i soffan bredvid mig och försöker resa sig upp, måste verkligen sänka hennes säng nu för vipps så har hon väl ramlar över snart, hon är helt galen haha :) Roger ligger i sängen och kollar på tv eftersom han är så otroligt rolig människa varje dag mellan 3 och halv 5 då han vilar ;)

Haha suug... Jag har verkligen inget vettigt att skriva om så nu går jag till victoria istället.

RSS 2.0