11.06

Det var några dagar sedan jag blogga nu men känner inte mycket för det längre. känns som om allt jag skriver vrids och vänds på så jag vet varken ut eller in snart.. LYSEKIL SUGER RUMPEHÅL! :)
Men iallafall så är jag inte på dåligt humör idag haha, fick sova till halv 10 ca eftersom ella valde att jobba sig på sin pappa hela morgonen istället för mig vilket gjode att jag fick sova lite extra, haha älskar när hon är så snäll ;)
Annars rullar det på, inte riktigt som jag vill men det får funka ändå.
Ella e så rolig för den delen också, nu är hon ju inne på det här stadiet där det ska pillas på allting så går ju inte att ha något ståendes i hennes höjd, imorse satt hon under vardagsrumsbordet och käka på en blå tushpenna. panik och hon vart blå lite här och var. unge! :)

20.47

jag har världens finaste dotter och det finns inget i hela världen som kan ändra på det!
Ella Louice Svanberg, mamma älskar dig högt!!

13.15

Skulle behöva en ny blogg design men vette sjutton  hur jag vill ha den! Får sätta mig vid andra datorn sen och pyssla ihop något senare.. :)
Idag mår jag en aning bättre faktiskt. Ella har sovit hela natten och vaknade inte fören vid 10.20 i morse, helt otroligt. Men jag är mycket tacksam för det! ;) Ska snart ta och hoppa in i duschen för att senare bege mig ner mot stan för en synundersökning inför körkortet, känns så himla skönt att äntligen komma igång med det. Så snart får ni akta er för då är jag ute på vägarna och snurrar! ;)
Nee nu får jag ta hand om min lilla fis som river allt på tv bänken! Stackars elefanterna, ena har till och med tappat svansen efter att ella kastat dom i golvet :P
Saknar bebismagen! <3

21.31

Hmm.. Och så var man tillbaka i skitekil, för å vara ärlig längtar jag redan tillbaka till Uddevalla!
Känslor & tankar går upp och ner känner att det måste få ett stopp samtidigt som jag väntar på ett svar? Antingen den ena eller den andra, lite vilsen så ja!!
Nu ska jag hoppa i bingen för inatt sov jag riktigt dåligt!!
Förresten! De e gott e de ;)

osäker

vilken lördag, det har nog verkligen varit den slappaste på länge. Känner verkligen för att fortsätta sova och hoppas på att liver är bättre när jag vaknar om 10 år... Känner mig fortfarande en aning osäker och vet inte riktigt hur jag ska hantera vissa saker? Väljer jag rätt eller väljer jag fel? Borde jag eller borde jag inte?
Nu har ella fått välling och jag ska hoppa in i duschen innan läggdags!

23.06

Asså, ibland undrar jag hur mycket en människa orkar med? Jag vet att jag i min "situtation" har varit stark men orkar man vara det hela tiden? Jag känner ofta att jag vill lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och aldrig mer ta av det. Men är det okej när man lever som jag gör?? Ja som ni märker går många tankar runt i mitt huvud och jag känner att allt kan jag verkloigen inte hålla inom mig så har försökt lätta mina tankar och funderingar tiull nära och vänner men det är ju inte heller alltid att dom förstår, vad kan man egentligen dela och vad borde man stanna inne med? Jag tror att allt man gör här i livet har en mening, sen om det leder till något bra eller något dåligt det ä'r ju upp till själva personerna i sig att avgöra. Man kanske inte har samma tänk alltid vilket kan leda till mycket fajt och ja you name it..
Hur många chanser ska man ge en person inna man kan släppa taget? Älskar man en människa ska man väl hålla fast vid den i alla lägen? Eller? Jag fattar ingenting, funkar det inte så funkar det ju inte då kan man ju inte gå och vara lotsats kär i en person eller stanna kvar hos den personen i fråga bara för att man har barn. eller?
Vart gör man om man itne kan komunicera med varandra? En människa eller ett par måste ju kunna prata om allt med varandra, man ska kunna vara öppen och ärlig emot varandra för att kunna ge och ta kärlek. Man behandlar ju andra så som man själv vill bli behandlad. Eller?
Jaa som ni ser går många många tankar runt just nu i mitt lilla huvud och det blir bara värre och värre.. JAg återkommer till detta när jag hittat en människa som har alla svar, om det nu finns någon sådan vill säga!?!?!?!?!?!?

RSS 2.0