15.03



MMMMM!!! Hur snygg är inte simon!? Blev helt galet glad när han vann, ringde och ringde.. Lätt att han var den värdigaste vinnaren! Martin var bara toffel efter Sara och Peter en riktigt surgubbe ;) Roger gillade honom BARA för att han var göteborgare hahaa....

Städat och diskat, även skrivit en vit text på väggen i vårat sovrum som Roger tyckte blev jätte fint :) Om 1 tmma är det tvättstugan som gäller, har tvätt tid till klockan 9 ikväll och den ska utnyttjas väl då jag har helt sinnes med tvätt..
ella ligger här i sängen och snurrar runt, livsfarliga unge. haha hon e så rolig för hon ska snurra runt flera varv på golvet så när man kommer tillbaka om man gått ifrån 2 sekunder så ligger hon inte alls på samma ställe som innan.

Skitväder idag men vad gör väl det när det har varit så varma dagar det senaste? Ella klarar inte alls av detta då hon är ett vinter barn och bara skirker så fort hon blir för varm så här hemma ligger on bara i sin blöja :P

Har verkligen massa att göra denna veckan!! Både Marian och Carina tar studenten + att det är massa skolavslutningar. Vet fortfarande inte om vi ska på Bastians eller om jag ska på Ebbas? Lovade ju Ebba att jag och Ella skulle komma på hennes så Roger får nog åka ut själv till Brastad men det ska nog inte göra något.

Ne nu får jag nog at och göra lite nytta igen. Ser ut som F A N i vardagsrummet... SUCk

Kommentarer
Postat av: Janina Aurora

Hej Amelie! :D



Har helt missat att du skaffat en blogg på blogg.se..



Ja Simon var helt klart en värdig vinnare! :)



Hur är det med dig och familjen? :)



Kram från Janina

2011-06-19 @ 16:35:22
URL: http://janinaaurora.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0